موضوعات = %D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C %D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A2%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%AF%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
معرفی باکتری Bacillus amyloliquefaciens UTB96 به‏ عنوان یک عامل کنترل بیولوژیک مؤثر و تجزیه‏ کننده آفلاتوکسین قارچی در شرایط آزمایشگاه

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 1-17

نگار باقری؛ مسعود احمدزاده؛ سلیمان قاسمی؛ ملیحه وحیدی نسب؛ شوکت السادات قرشی


بررسی تأثیر تعدادی از سویه‌های باکتریایی بر واکنش‌های دفاعی خیار نسبت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی ساقه و ریشه

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 29-42

الهام اکبری مقدم؛ روح‌اله صابری‌ ریسه؛ پژمان خدایگان؛ حسین علایی


تعیین خصوصیات بیولوژیک و بیوشیمیایی سویه Pseudomonas fluorescens UTPF5 به‌عنوان یک باکتری پروبیوتیک گیاهی در ایران

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 1-17

نگار باقری؛ مسعود احمدزاده؛ روح الله شریفی؛ روح الله صابری ریسه؛ احسان محمدخانی


ارزیابی کارآیی جدایه‌های Trichoderma و Bacillus در کنترل بیولوژیک پژمردگی فوزاریومی خربزه

دوره 2، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 43-55

سجاد نوروزی؛ کامران رهنما؛ حجت الله ربانی نسب؛ میثم تقی نسب